S KOLESI IN Z LADJICO PO LJUBLJANSKEM BARJU

ponedeljek, 14. maj 2012 12:35:00

 

Ljubljanska kolesarska mreža organizira izlet po Ljubljanskem barju.
Z namenom omogočiti drugačno spoznavanje Ljubljanskega barja, ki ga omogoča kombiniranje ladijskega prevoza in kolesarjenja ter s ciljem opozoriti na neizkoriščene potenciala Barja za razvoj kolesarjenja v Ljubljani in ljubljanski urbani regiji so se v Ljubljanski kolesarski mreži odločili, da bodo v sklopu akcije »LJUBLJANSKO BARJE – TUDI NAŠ KRAJINSKI PARK« in »KOLESARSKEGA FESTIVALA 2012« za člane in simpatizerje v soboto, 19.5. 2012 organizirali LADIJSKO KOLESARSKI IZLET PO LJUBLJANSKEM BARJU. Na ladjico, ki lahko sprejme do 30 kolesarjev z njihovimi kolesi vred, se boste lahko vkrcali ob 11.00 na pristajališču na Breguv Ljubljani in se po okoli dveh urah vožnje izkrcali v Podpeči, kjer boste imeli možnost, da nadaljujete raziskovanje Barja s kolesi tako v smeri nazaj proti Ljubljani kot v smeri proti Tehniškem muzeju v Bistri ali pa boste zgolj odkrivali bližnjo okolico ter izkoristili možnosti za rekreacijo in degustacijo ponudbe, ki jo nudi športno-rekreacijsko-pikniški center v Podpeči. Povratek nazaj v Ljubljano bo ob 17:00 iz pristajališča pri piknik centru v Podpeči.

Cena prevoza za odrasle znaša v obe smeri 20 €, v eno smer pa 12 €,za otroke do 6 leta je prevoz brezplačen, za otroke med 6. in 15 letom pa je cena prevoza v obe smeri 15 €, v eno smer pa 10 €.Vse cene vključujejo tud prevoz koles. Obvezne prijave z izpolnjenim prijavnicami sprejemajo po običajni pošti na naslov LKM; Trubarjeva cesta 50, 1000 Ljubljana in po e-pošti na: lkm@kolesarji.orgdo sobote, 12. 5. 2012.

V primeru slabega vremena bo izlet 26. 5. 2012.V primeru manj kot 20 prijav si pridržujejo pravico do odpovedi izleta, o čemer vas bodo obvestili vsaj 3 dni vnaprej.

Komentarji na to objavo so zaprti.
Vital landscapes Centralna evropa LUZ, d.d.